• +31(0)6 145 182 35
  • info@eline-eline.nl
  • Nederland

Onze diensten

Benieuwd waarvoor je bij ons kunt aankloppen? Lees dan verder. Hieronder vind je een overzicht met de diensten de we op dit moment aanbieden. Staat wat jij zoekt op het gebied van PR er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We denken en kijken graag met je mee!

Pick Our Brains - sessie

Tijdens een korte sessie van 1,5 uur duiken we samen in jouw meest prangende PR vraagstukken. We kijken en denken met je mee, en geven samen jouw persoonlijke PR strategie een boost. Na afloop ga je met praktische tools naar huis en kun je zelf direct verder met jouw PR.

Strategische sessie

Tijdens een 4 uur durend consult pakken wij samen jouw PR strategie aan: van A tot Z. Hoe ziet je huidige PR plan eruit? Waar kunnen we samen aan sleutelen? Aan het einde van de sessie heb jij een complete toolkit in handen om jouw PR strategie verder uit te rollen. Én weet je hoe je met jouw eigen verhaal in de media komt. 

FAQ

Juist wanneer je nog geen / weinig kennis van PR hebt, kun je een afspraak met Eline & Eline maken. Wij geven je een spoedcursus PR en reiken je een praktische toolbox aan om zelf een begin te maken met jouw PR strategie.

Indien onze sessies relevant zijn in jouw branche en als je insteek ‘kennis verbreden is’, dan zijn deze investeringen inderdaad aftrekbaar als bedrijfskosten.

Indien onze sessies relevant zijn voor jouw branche en bedoeld zijn om je kennis te verbreden, mag je ook de btw indienen als voorbelasting.

Vragen over PR of over onze diensten?

Neem contact met ons op en we komen er heel snel bij je op terug!