• +31(0)6 145 182 35
  • info@eline-eline.nl
  • Nederland

Op zoek naar een PR aanpak die écht werkt?

Ben jij op zoek naar een originele PR aanpak die wel resultaat oplevert? Wil je meer bekendheid voor jouw merk creëren en de aandacht van de media trekken, maar weet je gewoonweg niet waar te beginnen? Zoek niet verder, wij helpen je op weg.

Eline & Eline

Hi, wij zijn Eline & Eline, PR professionals met een track record in travel, food, lifestyle & fashion PR. Wil jij met jouw merk in de media komen, maar heb je geen flauw idee hoe je dit moet aanpakken? Boek een brainstorm-sessie met ons en geef jouw PR-strategie een kick-start!​

Herken jij je in het volgende?

Steeds opnieuw ben je jouw communicatiestrategie maar aan het overpeinzen. Je weet wie je wilt bereiken, maar even niet meer hoe?

Je wilt de aandacht van de media trekken, maar krijgt gewoonweg nooit een reactie op jouw berichten.

Je weet dat PR de juiste tool is om jouw merkbekendheid te vergroten, maar je hebt de kennis (nog) niet in huis om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Pieker niet langer, wij gaan je helpen!

Hoe werkt het?

Maak een afspraak

Wil jij onze hulp in schakelen om jouw PR een boost te geven? Zin om nu echt eens stappen te maken met PR? Maak een afspraak via de webagenda. Hierbij zullen we je een aantal vragen stellen over jou en je bedrijf.

Vul de intakelijst in

Na het maken van jouw afspraak ontvang je van ons een korte intakelijst met daarin vragen over jouw bedrijf en jouw PR wensen. Vul deze lijst zo zorgvuldig mogelijk in om het meeste uit jouw sessie te halen.

Pick our brains!

Tijdens onze 'pick our brains' sessie behandelen we jouw PR vraagstuk en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Aan het einde van de sessie ga jij weg met een goed gevuld hoofd, bordevol nieuwe ideeën!

Wat kun je verwachten?

De Pick our Brains sessies zijn erop gericht om jouw PR strategie of vraagstuk vanaf een andere kant te belichten. Met onze jarenlange ervaring in travel, lifestyle en fashion PR kennen wij het klappen van de zweep en hebben wij heel veel ervaring opgedaan over wat werkt en wat niet. 
Kortom, wij willen dat jij naar huis gaat met een hoofd vol ideeën en het vertrouwen om zelf met jouw PR strategie aan de slag te gaan.
 
Eline van Nunen

Over de Eline's

Zowel Eline Heeres als Eline van Nunen studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen (ook wel Bedrijfscommunicatie genoemd) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na het opdoen van ervaring bij veel verschillende bedrijven, besloten zij beiden als zelfstandig content en PR professional aan de slag te gaan. Inmiddels helpen zij in de formatie Eline & Eline diverse (startende) ondernemers hun PR strategie een kick-start te geven.

Eline Heeres

Boek vandaag nog jouw 'Pick Our Brains' sessie in Amsterdam of Utrecht en leg jouw PR vraagstuk bij ons neer

Wij nemen je mee in de wereld van PR, want jij hoeft natuurlijk niet het wiel opnieuw uit te vinden! Met onze jarenlange ervaring en vele tevreden klanten, weten wij precies hoe het werkt. Aan de hand van jouw PR vraagstuk gaan we tijdens deze speedsessie samen aan de slag om een verfrissende aanpak voor jouw merk te bedenken. 

Na jouw ‘Pick Our Brains’ sessie met Eline & Eline ga jij de deur uit met nieuwe tools, ideeën en een hoofd vol inspiratie om van jouw pr-strategie een succes te maken. 

€ 349,95 ex btw

Geef jouw PR een boost

✅ 1,5 uur durende brainstorm

✅ Op een inspirerende locatie in Amsterdam of Utrecht

✅ Inclusief koffie, thee of wat anders!

✅ Met Eline & Eline