• +31(0)6 145 182 35
  • info@eline-eline.nl
  • Nederland

Wat leuk dat je onze website hebt gevonden! Welkom! Hier lees je alles over ons nieuwe, gezamenlijke initiatief. Een samenwerking die jou verder gaat helpen met je eigen PR- en communicatiestrategie, je de handvatten, praktische tips & tools én waardevolle contacten geeft om zelf aan de slag te gaan.

Eline & Eline [yes, dat klopt….]. Aangenaam. Leuk je te ontmoeten!

Van PR meisjes tot professionals

Eline en Eline: twee ‘PR meisjes’ uitgegroeid tot twee ervaren PR specialisten, met een berg aan PR-ervaring, een boek vol anekdotes en een rugzak vol onvergetelijke lessen, mooie (reis)herinneringen en waardevolle contacten. De PR wereld blijft ons boeien: het medialandschap verandert sneller dan het licht, maar persoonlijke contacten blijven belangrijk. En zijn misschien wel belangrijker dan ooit. PR staat voor ons niet voor niks voor ‘Personal Relations’. 

En dat is precies wat het PR vak voor ons het allermooiste vak maakt. Geen twijfel. 

Ons verhaal in het kort

Na een studie, verschillende werkgevers, pieken en dalen, bleek ‘Eline en Eline’ al snel een gouden PR duo. Het werd een begrip in de reiswereld [en daarbuiten ;)]. Samen maakten we lange dagen op kantoor, stortten ons in stressvolle pitches, deelden spannende scoops met de media, reisden de wereld rond en dronken veel [heel veel] koffies met journalisten, bloggers, lokale- en internationale opdrachtgevers… Van slappe Nederlandse bakkies tot sterke Keniaanse koppen. Op kantoor, de beursvloer, in het vliegtuig en ‘to go’. 

Totdat we een aantal jaar geleden allebei besloten om als freelance PR- en content specialist aan de slag te gaan. De allerbeste beslissing. En geen betere reden om onze krachten weer te bundelen in dit mooie, nieuwe initiatief: Eline en Eline.

Eline Heeres: branding- en PR specialist

Hi 🙂 Mijn naam is Eline Heeres. Ik ben in 1988 geboren in het Zeeuwse Vlissingen en groeide op in de provinciestad Middelburg. Op 18-jarige leeftijd vertrok ik naar Nijmegen om de studie Informatie- en Communicatiewetenschappen te volgen aan de Radboud Universiteit. Een creatieve studie die niet alleen veel vraagt van je communicatieve skills, maar ook van je talenknobbel. Naast vakken als communicatiewetenschappen en management & organisatie, bestond de opleiding namelijk grotendeels uit vakken om de Franse bedrijfstaal meester te worden.

Na mijn master Bedrijfsjournalistiek, ging ik aan de slag als accountmanager bij het Nederlandse bedrijf Emesa om vervolgens in het Public Relations vak te rollen, in de reisbranche. Hier ontmoette ik Eline [van Nunen] en werkten we samen aan te gekke projecten voor grote (reis)merken en de mooiste bestemmingen. Na het opdoen van ervaring in de reisbranche ging ik aan de slag als PR consultant in de mode- en lifestyle branche. Andere industrie, zelfde tak van sport.

Inmiddels werk ik als zelfstandig ondernemer aan mijn bedrijf StylemyBrand, waarmee ik merken en individuen ondersteun in het bouwen van een merkstrategie en identiteit.

Eline Heeres

Eline van Nunen: copywriter en PR specialist

Hi 🙂 Mijn naam is Eline van Nunen. Ik ben in 1982 geboren in Enschede en verhuisde als ‘kleine Tukker’ van vijf naar het Brabantse dorp Veghel. Hier groeide ik op als oudste in een gezin van drie dochters. Na de middelbare school en een zoektocht naar een geschikte studie – wel of geen journalistiek, wel of geen Hotelschool..- verhuisde ik op 18-jarige leeftijd naar Nijmegen. Ik had me ingeschreven voor de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit, ook wel Bedrijfscommunicatie. Zonder dat we het wisten, hebben Eline en ik dus dezelfde studie, in dezelfde stad gevolgd. Zij de Franse, ik de Spaanse variant.

Met mijn bul op zak liep ik in zomervakantie stage op de PR-afdeling van Marlies Dekkers in Rotterdam. Ik was om: dít moest het gaan worden. Na een omweg in de kaasbranche [Westland Kaas], bedrijfscatering [Leo op het werk] en Raad voor de Rechtspraak, zette ik mijn eerste stappen in de reisbranche. Om er nooit meer weg te gaan. Ik richtte samen met oud-collega Peter de Jonge Check-in PR op, het eerste PR bureau in de ‘belevingsbranche’. Eline [Heeres] was onze allereerste collega. The rest is history 😉 >> Eline en Eline was geboren!

Ondanks dat onze paden even een andere kant op liepen, zijn we elkaar nooit uit het oog verloren. Ik werkte als freelancer op het gebied van content PR, copywriting en redactie, Eline als PR specialist in de modebranche, maar we bleven elkaar bellen, samen sparren en brainstorm-koffies drinken. Samen met oud-collega Roos Volkers, nu ook freelance communicatie- en PR professional, hebben we al aan mooie opdrachten mogen werken. Ik ben blij dat we onze krachten nu ook bundelen in dit nieuwe PR initiatief. Een initiatief waarmee we veel startende ondernemers, ‘eenpitters’ en kleine bedrijven wegwijs gaan maken in de wereld van PR. Kennis delen, mensen op weg helpen en persoonlijke verhalen vertellen is wat ik het allerliefste doe. Alles komt samen in ‘Eline en Eline’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *