• +31(0)6 145 182 35
  • info@eline-eline.nl
  • Nederland

Jouw PR een boost geven? Boek een strategische sessie met de Eline's

Heb je een eigen business opgezet en wil je starten met PR? Of wil je jouw bestaande PR-strategie nieuw leven inblazen aan de hand van een concreet stappenplan?

Boek dan nu een strategische sessie bij PR experts Eline & Eline en breng jouw PR-strategie en daarmee jouw merk en bedrijf tot leven.

Eline & Eline

Eline & Eline

Hi, wij zijn Eline & Eline, PR professionals met een track record in travel, food, lifestyle & fashion PR. Wil jij met jouw merk in de media komen, maar heb je geen flauw idee hoe je dit moet aanpakken? Het is onze missie om jou te helpen!

Eline & Eline

Herken jij jezelf in het volgende?

Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken?

Wil jij jouw merk terugzien in de bladen, op televisie, of in blogs, oftewel in de media, maar word je nog niet opgemerkt?

Vind je het lastig om jouw merkverhaal helder te krijgen en te vertalen naar een passende communicatiestrategie?

Kortom, kun jij hulp gebruiken met jouw communicatie- en PR aanpak? Met meer zichtbaarheid en bekendheid als resultaat?

Laten we dan eens brainstormen!

Hoe werkt het?

Boek jouw sessie

Ben jij er klaar voor om nu écht met jouw aanpak aan de slag te gaan? Maak een afspraak voor jouw strategische PR sessie in onze webagenda of stuur een e-mail naar info@eline-eline.nl voor het plannen van een afspraak.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom sturen wij je met de afspraakbevestiging een intakeformulier mee, die je 1 week voor jouw afspraak ingevuld moet retourneren. Aan de hand van deze input bouwen wij de sessie op.

D-day

Het echte werk gaat beginnen! Tijdens een 4 uur durende sessie bespreken wij alle ins en outs van PR met je en wat dit voor jouw merk betekent. We geven je handvatten om na deze sessie zelf aan de slag te gaan.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een 4 uur durende strategische sessie met Eline & Eline op een inspirerende locatie in Amsterdam of Utrecht, krijg je alle tools in handen om jouw PR strategie succesvol uit te rollen en meer naamsbekendheid te creëren voor jouw merk of bedrijf. 

Zij gingen je voor..

Mijn merk meer naamsbekendheid geven, dat was mijn doelstelling van afgelopen jaar. Maar waar te beginnen? Ik had geen idee en schakelde de hulp in van Eline & Eline. Na een eerste koffiesessie kreeg ik meteen alle tools in handen om een kickstart te maken met mijn eigen PR strategie. Een schot in de roos! Heel praktisch en laagdrempelig. Inmiddels lukt het me om mijn merk en naam met meer vertrouwen te pitchen aan de media en stakeholders. En met succes!
Mark Schadenberg
Ondernemer
Eline is a public relations professional. She has a very good knowledge of the media market and press relations in the Netherlands and in tourism. A good knowledge of social networks, a good knowledge of the mountain tourism market. Proactive, excellent interpersonal skills, fluent in English and French. Organized and rigorous, I really enjoyed working with her. I have a complete confidence in her.
Nadine Chevalier
Marketing and communication specialist foreign markets
Eline van Nunen

Over de Eline's

We hebben allebei Communicatie- en Informatiewetenschappen (ook wel Bedrijfscommunicatie genoemd) gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na het opdoen van ervaring bij verschillende bedrijven en PR-bureaus besloten we allebei als zelfstandig content- en PR professionals aan de slag te gaan. Inmiddels hebben we onze krachten gebundeld en helpen we met Eline & Eline diverse (startende) ondernemers hun PR-strategie een kick-start te geven.

Eline Heeres

Ben je er klaar voor? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Wij nemen je mee in de wereld van PR, want jij hoeft natuurlijk niet het wiel opnieuw uit te vinden! Met onze jarenlange ervaring en vele tevreden opdrachtgevers, weten wij precies hoe het werkt. Samen gaan we aan de slag met een originele, maar bovenal effectieve PR-strategie om meer naamsbekendheid te creëren en ‘brand understanding’ te genereren. 

Na jouw strategische sessie met Eline & Eline heb jij een gereedschapskist vol waardevolle tools in handen om te bouwen aan een ijzersterk PR verhaal. Ben je er klaar voor om jouw verhaal te vertellen?

Nu tijdelijk van € 2.495,95 voor slechts

€ 1.949,95 ex btw

Tijd om de starten!

✅ 4 uur durende sessie

✅ Op een inspirerende locatie in Amsterdam of Utrecht

✅ Inclusief een hapje & drankje

✅ Begeleid door Eline & Eline