• +31(0)6 145 182 35
  • info@eline-eline.nl
  • Nederland
Eline & Eline

Het ultieme PR recept?

Een sterke merkidentiteit en zichtbaarheid zijn belangrijke ingrediënten voor het succes van jouw merk of bedrijf. Een betere zichtbaarheid van je eigen kanalen [nieuwsbrief, social media, LinkedIn profiel, etc.], maar ook aandacht voor je merk op andere platforms betekent meer (kwalitatieve) leads, meer klanten en daarmee ook meer omzet. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw merk zichtbaar wordt?

Sinds 2010 specialiseren wij ons in Personal Relations [PR] en content marketing en helpen we bekende en minder bekende bedrijven en particulieren hun eigen merk meer zichtbaarheid en bekendheid te geven.

Hoe we dat doen? Door PR workshops te geven bij uiteenlopende organisaties bijvoorbeeld. Ons doel is altijd hetzelfde: samen een goede PR strategie vormgeven en deze op een praktische manier toepassen.

Je verwacht het misschien niet, maar ook jij kunt er zelf voor zorgen dat jouw merk media-aandacht krijgt. Zelfs zonder de hulp van een extern PR bureau of eigen PR afdeling. Daar zijn wij van overtuigd. Hoe? Dat gaan wij je leren! 

We hebben al onze kennis op het gebied van PR, Branding en Content Marketing voor jou gebundeld in een praktische ’toolbox’ waarmee je 
jouw eigen PR strategie een gerichte kickstart geeft. Doe je mee?

Eline is a public relations professional. She has a very good knowledge of the media market and press relations in the Netherlands and in tourism. A good knowledge of social networks, a good knowledge of the mountain tourism market.
Nadine Chavelier
Marketing, communication and promotion in foreign markets

Onze workshops

Wij helpen jou met je eigen PR kick-off plan

Het communicatievak en het medialandschap zijn continu in beweging. Hierdoor verandert ook het werk van PR professionals. Ons werk. Wil je weten wat PR anno 2023 precies inhoudt? Wat de do’s + don’ts zijn? Volg dan onze online PR cursus. Na de cursus heb jij de basis ’tools’ in handen en kun je aan de slag met je eigen PR strategie.

Een schat aan kennis, voor een hele toegankelijke prijs

In onze online PR cursus bieden wij je een schat aan kennis, voor een toegankelijke prijs. Onze missie is om zoveel mogelijk (startende) ondernemers en jonge communicatieprofessionals vooruit te helpen. Dat doen we door onze jarenlange ervaring op het gebied van merkpositionering en PR [in het bijzonder voor de Nederlandse markt] met je te delen. Van A tot Z. Van de hoed tot de rand. En meer.

Wij geven je het vertrouwen dat jij het zelf kan

‘Eline en Eline’ is een begrip in PR-land, met name in de toerisme- en lifestyle branche. Regelmatig horen we dat onze opdrachtgevers getipt zijn door iemand die ons al kende: ‘Wil je meer bekendheid? Met je merk in de media verschijnen? Dan moet je Eline & Eline even bellen’. Hartstikke leuk! We helpen graag. Maar… we denken dat jij het ook zelf kan. In onze online PR cursus vertellen we je al onze ‘Eline & Eline’-geheimen – na ja.. bijna alle. Je leert hoe jij met je eigen PR strategie een begrip kunt worden in jouw branche, en hoe jouw doelgroep niet meer om je heen kan. 

Onze workshop kost je slechts in 1 uur 

Onze online PR workshops vragen niet veel van je tijd. Tijd is kostbaar, helemaal als starter of als klein bedrijf. Dat snappen we. Daarom brengen we je in nog geen uur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op PR-gebied en het medialandschap. Je krijgt een lijstje met concrete to do’s om daarna zelf een begin te maken met je eigen PR strategie. Alle workshops kosten je max. een uur en zijn super praktisch ingericht. Je kunt na afloop meteen aan de slag!

Wie zijn Eline & Eline? En wat kun je van ons verwachten?

Kortom wil jij...

  • weten hoe PR precies werkt, de media-wereld in elkaar zit? Én hoe je jouw merk onder de aandacht brengt bij kranten, magazines, online media, bloggers en influencers?

  • ontdekken hoe je jouw merk extra ‘jus’ geeft met een sterk merkverhaal?

  • inspiratie opdoen voor eigen PR campagnes die een blijvende indruk maken bij jouw doelgroep?

  • kennis, tips en ’tools’  ontvangen van Eline & Eline, om zo vliegend van start te gaan met je eigen communicatie- en PR strategie?

Volg dan nu één van onze PR workshops

Volg hier de workshop 'Schrijf een goed mediabericht'

Ja, ik doe mee!

Heb je zin om tijdens onze PR workshops te leren hoe je met een sterke PR strategie in beeld kan komen bij verschillende media, kranten, magazines, TV-programma’s, bloggers en influencers? Hoe je een eigen PR plan vormgeeft met een creatieve insteek en passende storytelling? Én hoe je daarmee dus zelf zorgt voor meer brand exposure en zichtbaarheid? Dan zijn onze workshops iets voor jou!

Bij Eline & Eline leer je hoe je van jouw eigen, persoonlijke PR strategie een succes kan maken.

Tijdens diverse online workshops delen wij de kennis en ervaringen die we in ruim 10 jaar hebben opgedaan in het PR vak. Na betaling van de gekozen workshop heb je direct toegang tot de cursusomgeving. Simpel en doeltreffend. 

Heel veel plezier en succes!